Reservering00 33 2 40 21 40 92

Talrijke faciliteiten en diensten voor uw sport- en vrijetijdsactiviteiten

Veel vrijetijdsactiviteiten tijdens uw vakantie op een camping in Loire-Atlantique

Tijdens uw verblijf op het Domaine du Collet, onze 4-sterren camping aan zee in Loire-Atlantique, zult u genieten van het zwemparadijs met verwarmd binnenzwembad, aquagymlessen en natuurlijk het pierenbad voor de kleintjes...

De 4-sterrencamping Domaine du Collet heeft ook een fitnessruimte, twee tennisbanen (gratis), een minigolfbaan en een groot aanbod aan zomeractiviteiten.

Camping Loire-Atlantique

Animatie, kinderclub, voorstellingen voor alle leeftijden

Camping Domaine du Collet met 4 sterren biedt ook een fitnessruimte, twee tennisbanen (gratis), een midgetgolf en in de zomer vele mogelijkheden voor activiteiten.

U heeft een speeltuin, met een animator voor de kinderclub (vanaf 6 jaar - gratis matinees in juli en augustus), gratis vissen in de vijver van het pand, faciliteiten om basketbal of tafeltennis te spelen, het voetbalveld en volleybal, en natuurlijk het jeu de boules veld, waar regelmatig beroemde toernooien worden georganiseerd!

De nabijgelegen manege zal u toelaten om de gulle aard van de regio te ontdekken bij paard of pony stappen…

De avonden van juli en augustus staan bol van vermaak, gevarieerde shows, karaoke… Het team nodigt u al uit voor de goede stemming van deze gedeelde momenten!

Camping en Loire Atlantique