Reservering00 33 2 40 21 40 92

Camping proche de la Baule

La Baule: een van de mooiste baaien ter wereld!

Vlakbij onze camping in Loire-Atlantique, La Baule, ligt een badplaats aan de “Côte d'amour”, beroemd om zijn 9 km lange fijne zandstrand, gelegen in het hart van het schiereiland Guérande. Het strand van La Baule, het langste en mooiste strand van Europa, wordt ook erkend als een van de mooiste baaien ter wereld! Profiteer van uw verblijf op Domaine du Collet, op een 4-sterrencamping in Loire-Atlantique, en ontdek deze onmisbare plek die jong en oud zal bekoren!

Zeer diverse activiteiten voor alle smaken

Het hele jaar door zijn er meerdere activiteiten mogelijk, zoals wandelen, fietsen, wandelen, wateractiviteiten, casino's, paardrijden, tennis of zelfs golf, wat u ook kunt beoefenen op Camping du Domaine du Collet! La Baule is ook beroemd om zijn twee gerenommeerde thalassotherapiecentra met uitzicht op zee: een ideale omgeving voor uw fitnessbehandelingen en uw momenten van ontspanning! U kunt ook een bezoek brengen aan de naburige badplaatsen die de baai vormen (Pornichet, Le Pouliguen). Beide combineren kliffen, wilde baaien, groen en fijne zandstranden.

Camping Loire-Atlantique

Gastronomie in La Baule

Of u nu meer fan bent van zeevruchten, traditionele restaurants, crêperies of zelfs theesalons, in de straten van La Baule kunt u nieuwe of oude adresjes ontdekken of herontdekken. La Baule zal voor u een plaats van ontspanning en smaakontdekkingen zijn, die plezier voor het oog en een genot voor de smaakpapillen zal combineren. Aarzel niet om de vele markten in La Baule te bezoeken, waar u verse en lokale producten van ambachtslieden uit de regio kunt ontdekken!

Uitgaan in La Baule

U kunt gaan shoppen op de Avenue du Général de Gaulle, waar alle mooie boetiekjes van de stad samenkomen! In La Baule worden veel avonden georganiseerd in bars of nachtclubs, ideaal om plezier te hebben en een drankje te drinken met vrienden in een vriendelijke en feestelijke sfeer!

Direct

Je krijgt de kans om tal van kunsttentoonstellingen, tennistoernooien, festivals en unieke en niet te missen thema-avonden bij te wonen! Raadpleeg de evenementenkalender. Kom ook het muziekfestival vieren op zaterdag 21 juni van 18.00 tot 23.00 uur in de verschillende wijken van La Baule! Meer informatie op: www.labaule.fr

www.labaule.fr

Camping en Loire Atlantique