Reservering00 33 2 40 21 40 92

Domaine du Collet, de juiste keuze voor uw camping in de Vendée

Bent u op zoek naar een camping in de Vendée met een ideale ligging? Kies voor een camping met balkon in de Vendée, een camping gelegen in het hart van het Pays de Retz in Loire-Atlantique, op een steenworp afstand van Noirmoutier in het noorden van de Vendée! Het Domaine du Collet biedt u 4-sterrendiensten, een compleet waterpark, talrijke sport- en recreatiefaciliteiten en een bevoorrechte toegang tot de kustlijn en de Port du Collet. Een heel mooi alternatief voor wie op zoek is naar een camping in de Vendée, vlakbij Noirmoutier en die een hoog niveau aan diensten en infrastructuur biedt.

Een kwaliteitsomgeving tussen Bretagne en de Vendée: het Pays de Retz

Domaine du Collet is een 4-sterrencamping in Moutiers-en-Retz gelegen aan de kust op een steenworp afstand van Port du Collet, in het hart van het Pays de Retz tussen Loire-Atlantique en Vendée. Als u een camping in de Vendée zoekt die een bevoorrechte ligging combineert met een hoog serviceniveau, dan voldoet Domaine du Collet aan uw verwachtingen met zijn 10 hectare bestemd voor het welzijn en comfort van de vakantiegangers. Een optie om te overwegen voor een natuurvakantie en ontdek Noirmoutier, Pornic of zelfs Saint-Jean de Monts.

Camping Loire-Atlantique

Reserveer uw stacaravan, uw caravan of uw camper-, caravan- of tentplaats

Het Domaine du Collet staat open voor alle vakantiegangers, ongeacht uw keuze op het gebied van accommodatie: wij stellen ons park met recente stacaravans, onze caravans voor atypische accommodatie en onze schaduwrijke staanplaatsen voor uw camper, caravan of tent tot uw beschikking. U bent op zoek naar een uitzonderlijke camping in de Vendée, boek hier uw verblijf op Domaine du Collet!

Camping en Loire Atlantique