Reservering00 33 2 40 21 40 92

Standplaats + voertuig op het Domaine du Collet: aangenaam en privé

Maak met het Domaine du Collet de keuze voor uw camping uit een ruim perceel van 80 tot 140 m², min of meer schaduwrijk naar uw smaak en bekleed met heggen om u de mate van privacy te bieden die nodig is voor een volledig aangenaam verblijf. Bent u op zoek naar een kampeerlocatie voor een comfortabele en aangename vakantie? Al onze campings beschikken over de nodige stroom- en wateraansluitingen voor een goede werking van uw camper.

Chomeplaats van uw camper naar wens instellen

In het besef dat het belangrijk is om te profiteren van de maximale keuze bij het zoeken naar een camping voor campers, streven we ernaar om u de maximale keuze te geven bij het boeken van uw camping. Geef ons gewoon de criteria die voor u tellen bij het boeken van uw camping (of door het raadplegen van de kaart, vertel ons het gebied): ons team zal zijn best doen om u te plaatsen volgens de beschikbare sites.

U bent op zoek naar een caravanterrein dat u een verblijf in de beste omstandigheden garandeert? Domaine du Collet, een 4-sterren camping met een hoog serviceniveau, biedt u een ruime keuze aan grote caravanterreinen , tussen 80 en 140 m², schaduwrijke staanplaatsen afgebakend door heggen die precies bieden wat u nodig heeft op het gebied van privacy in uw ruimte.

Uw standplaats met Domaine du Collet

Bij Domaine du Collet bieden wij onze gasten graag de keuze: raadpleeg ons team om, volgens uw verwachtingen, uw caravallocatie binnen het domein te kiezen. Camping caravan, kampeerauto en stacaravan, het Domaine du Collet heeft altijd op zijn best voldoen aan de verwachtingen van iedereen. Neem contact op met ons team en laat hen zien wat uw wensen zijn, wij luisteren naar u en stellen u de beste oplossing voor uw reservering op locatie voor.

 

Ontdek onze andere locaties