Reservering00 33 2 40 21 40 92

Gevlucht naar de rand van de Escal'Atlantic

Leven het avontuur van liners

Eenmaal aan boord, kunt u een twintigtal geënsceneerde ruimtes verkennen, decoraties die u zullen onderdompelen in de transatlantische liners, aan de passagiers- maar ook aan de "backstage" kant, om de verborgen kant van het schip te ontdekken. Duik in het avontuur van cruiseschepen, bezoek, ontdek in het tempo van uw wensen, alleen, met familie, vrienden, voor een leuke en leerzame reis vol verrassingen!Aanraakschermen zijn tot uw beschikking om informatie te geven over het gebruik of de productie van een object, bijvoorbeeld beelden en archieffilms worden ook gepresenteerd. Nieuwe ruimtes, nieuwe sferen, nieuwe routes worden u voorgesteld, zoals de "Voyageurs de l'Atlantique" spelpad dat u de grote kruisingen laat ervaren. En dankzij het "Jonge avonturiers" apparaat, zullen kinderen een ongekende overtocht met vele missies te volbrengen, wanneer het bezoek wordt een echt avontuur!

Camping Loire-Atlantique

Take control!

In de machinekamer kunt u de orderzender bedienen om te reageren op orders uit de stuurhut; in het ruim, rond de "set van 7 lijnen", neemt u zich voor een bedrijfsleider; op het promenadedek verwondert u zich over het grandioze schouwspel van de zee.

Accollectie van Saint-Nazaire

De objecten "liners", 20 jaar lang verzameld door de stad Saint-Nazaire, vormen vandaag de belangrijkste publieke collectie in Europa. Bijna 4000 objecten zijn afkomstig van cruiseschepen die tussen 1900 en 1960 op nazi-scheepswerven zijn gebouwd: serviesgoed en meubilair, reisaccessoires of decoratieve werken. Als bezoeker van Escal'Atlantic heeft u het voorrecht om meer dan 200 stukken uit deze collectie te ontdekken. Voorwerpen die speciaal voor elk schip zijn ontworpen en gemaakt met het oog op het welzijn van de passagiers of om bij te dragen tot een verfijnde en verfijnde sfeer aan boord. Een ware enscenering van de geschiedenis van de schepen voor een uitzonderlijke bezoekbeleving.

Camping en Loire Atlantique

Zichtinformatie

Na enkele maanden van herontwikkeling, Escal'Atlantic heet u welkom sinds 1 juli 2013 in Saint-Nazaire, boulevard de la Légion d'Honneur, onderzeese basis. Parkeren voor de deur; gratis parkeren op 200 meter afstand (parkeren in het theater).

Tarief 13 €; kind (van 4 - 14 jaar) 6,5 €; gratis jonger dan 4 jaar. Verlaagd tarief (middelbare scholieren, studenten, werkzoekenden, op bewijs) 11 €. On-site kaartverkoop, maar u kunt ook genieten van een enorme netwerk van loketten in de regio dankzij onze partner toeristenbureaus. Geen reservering (behalve groepen van meer dan 20 personen). Rondleiding zonder gids, duur ongeveer 1 uur 30 tot 2 uur. Laatste entree 1 h 30 voor sluitingstijd.